Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

EL Residence

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών Το EL Residence εμπνεύστηκε να σχεδιαστεί με μια νέα έκρηξη δημιουργικότητας μέσω υφής και υλικών, με ένα σχέδιο που εστιάζει σε προσαρμοσμένες διατάξεις. Ένα τολμηρό και ώριμο θέμα έγινε η κύρια ιδέα σχεδιασμού με ένα άγγιγμα ζωηρού χρώματος και καμπύλου σχεδιαστικού στοιχείου για να απαλύνει την πρωταρχική σχεδιαστική προσέγγιση. Υλικά όπως χάλυβας χρωμίου, μεταλλικά στοιχεία, φυσικές πέτρες και μάρμαρο χρησιμοποιούνται για να αναδείξουν τη συνολική σχεδιαστική προσέγγιση, ενώ γυναικεία στοιχεία με τη μορφή διακοσμητικών και επίπλων οργανικού σχήματος ενσωματώνονται για να εξισορροπήσουν την αρσενική ατμόσφαιρα και να φωτίσουν τον εσωτερικό χώρο .

Όνομα έργου : EL Residence, Όνομα σχεδιαστών : Chaos Design Studio, Όνομα πελάτη : Chaos Design Studio.

EL Residence Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.