Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πτυσσόμενο Σκαμνί

Tatamu

Πτυσσόμενο Σκαμνί Μέχρι το 2050, τα δύο τρίτα του πληθυσμού της γης θα ζουν σε πόλεις. Η κύρια φιλοδοξία πίσω από το Tatamu είναι να παρέχει ευέλικτα έπιπλα για άτομα των οποίων ο χώρος είναι περιορισμένος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συχνά μετακινούνται. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα διαισθητικό έπιπλο που συνδυάζει στιβαρότητα και εξαιρετικά λεπτό σχήμα. Χρειάζεται μόνο μία κίνηση περιστροφής για την ανάπτυξη του σκαμνιού. Ενώ όλοι οι μεντεσέδες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό ύφασμα που το διατηρούν ελαφρύ, οι ξύλινες πλευρές παρέχουν σταθερότητα. Μόλις ασκηθεί πίεση σε αυτό, το σκαμνί ενισχύεται μόνο καθώς τα κομμάτια του κλειδώνουν μαζί, χάρη στον μοναδικό μηχανισμό και τη γεωμετρία του.

Όνομα έργου : Tatamu, Όνομα σχεδιαστών : Mate Meszaros, Όνομα πελάτη : Tatamu.

Tatamu Πτυσσόμενο Σκαμνί

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.