Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εφαρμογή Χρονολόγησης Για Κινητά

Flame

Η Εφαρμογή Χρονολόγησης Για Κινητά Δημιουργία της εφαρμογής Flame για κινητά, Wadoo. ομάδα με στόχο να καταστήσει την εφαρμογή ελκυστική για τους χρήστες. Έτσι, Wadoo. Οι ειδικοί βρήκαν μια απλή αλλά ελκυστική λειτουργία της δημιουργίας ζευγών σύμφωνα με τις μουσικές προτιμήσεις. Αυτή η δυνατότητα παρέχει στους χρήστες ένα ευρύτερο φάσμα ευκαιριών για αλληλεπίδραση με την εφαρμογή. Φυσικά, η συνάρτηση στόχου παραμένει συνάντηση νέων ανθρώπων. Ωστόσο, για να γίνει αυτή η διαδικασία ελκυστική, ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα ζευγάρι με βάση τις μουσικές προτιμήσεις. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να επικοινωνούν σχετικά με τα ενδιαφέροντα και να δοκιμάσουν το μερίδιό σας στο messenger και να προχωρήσουν σε μια πραγματική ημερομηνία.

Όνομα έργου : Flame, Όνομα σχεδιαστών : Artur Konariev, Όνομα πελάτη : Wadoo. Product Design Agency.

Flame Η Εφαρμογή Χρονολόγησης Για Κινητά

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.