Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πύργος Αναρρίχησης

Wisdom Path

Ο Πύργος Αναρρίχησης Ο μη λειτουργικός πύργος νερού αποφασίστηκε από τη διοίκηση του εργαστηρίου να ανακατασκευαστεί για να γίνει αναρριχητικός τοίχος. Όντας το υψηλότερο σημείο γύρω του είναι πολύ ορατό έξω από το εργαστήριο. Έχει τη γραφική θέα στη λίμνη Senezh, στην περιοχή του εργαστηρίου και στο πευκοδάσος. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι μαθητές συμμετέχουν σε μια τελετουργική αναρρίχηση στην κορυφή του πύργου που αποτελεί σημείο παρατήρησης. Η σπειροειδής κίνηση γύρω από τον πύργο είναι ένα σύμβολο της διαδικασίας απόκτησης εμπειρίας. Και το υψηλότερο σημείο είναι ένα σύμβολο της εμπειρίας της ζωής που τελικά μετατρέπεται σε πέτρα σοφίας.

Όνομα έργου : Wisdom Path, Όνομα σχεδιαστών : Dmitry Kudinov, Όνομα πελάτη : Senezh Management Workshop.

Wisdom Path Ο Πύργος Αναρρίχησης

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.