Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Infographic Με Κινούμενο Gif

All In One Experience Consumption

Το Infographic Με Κινούμενο Gif Το έργο All In One Experience Consumption είναι ένα Big Data Infographic που δείχνει πληροφορίες όπως ο σκοπός, ο τύπος και η κατανάλωση των επισκεπτών σε πολύπλοκα εμπορικά κέντρα. Τα κύρια περιεχόμενα αποτελούνται από τρία αντιπροσωπευτικά Insights που προέρχονται από την ανάλυση των Big Data, και τακτοποιούνται από πάνω προς τα κάτω σύμφωνα με τη σειρά σπουδαιότητας. Τα γραφικά γίνονται χρησιμοποιώντας ισομετρικές τεχνικές και ομαδοποιούνται σε χρησιμοποιώντας το αντιπροσωπευτικό χρώμα κάθε θέματος.

Όνομα έργου : All In One Experience Consumption, Όνομα σχεδιαστών : YuJin Jung, Όνομα πελάτη : BC Card.

All In One Experience Consumption Το Infographic Με Κινούμενο Gif

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.