Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Concept Chaise Lounge

Dhyan

Το Concept Chaise Lounge Το Dyhan lounge concept συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με παραδοσιακές ανατολικές ιδέες και αρχές εσωτερικής γαλήνης συνδέοντας τη φύση. Χρησιμοποιώντας το Lingam ως έμπνευση φόρμας και το Bodhi-tree και τους ιαπωνικούς κήπους ως βάση στις ενότητες της ιδέας, ο Dhyan (σανσκριτικά: διαλογισμός) μετατρέπει τις ανατολικές φιλοσοφίες σε ποικίλες διαμορφώσεις, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει την πορεία του στο ζεν / χαλάρωση. Η λειτουργία νερού-λίμνης περιβάλλει τον χρήστη με καταρράκτη και λίμνη, ενώ η λειτουργία κήπου περιβάλλει τον χρήστη με πράσινο. Η τυπική λειτουργία περιέχει περιοχές αποθήκευσης κάτω από μια πλατφόρμα που λειτουργεί ως ράφι.

Οι Μονάδες Στέγασης

The Square

Οι Μονάδες Στέγασης Η ιδέα του Σχεδιασμού ήταν να μελετηθούν οι αρχιτεκτονικές σχέσεις μεταξύ διαφορετικών σχημάτων που συντίθενται μαζί για να δημιουργηθούν σαν κινούμενες μονάδες. Το έργο αποτελείται από 6 μονάδες το καθένα είναι 2 εμπορευματοκιβώτια αποστολής στερεωμένα το ένα πάνω στο άλλο σχηματίζοντας μάζα σχήματος L. Αυτές οι μονάδες σχήματος L. στερεώνονται σε επικαλυπτόμενες θέσεις δημιουργώντας κενά και στερεά για να δώσουν την αίσθηση της κίνησης και να παρέχουν επαρκές φως της ημέρας και καλό αερισμό περιβάλλον. Ο κύριος σχεδιαστικός στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα μικρό σπίτι για όσους περνούν τη νύχτα στους δρόμους χωρίς σπίτι ή καταφύγιο.

Το Podcast

News app

Το Podcast Το News είναι μια εφαρμογή συνέντευξης για ηχητικές πληροφορίες. Είναι εμπνευσμένο από την επίπεδη σχεδίαση του iOS με εικόνες για την απεικόνιση των μπλοκ πληροφοριών. Οπτικά το φόντο έχει ηλεκτρικό μπλε χρώμα ως αποστολή να κάνει τα μπλοκ να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν πολύ λίγα γραφικά στοιχεία, ο στόχος, η εύκολη στη χρήση εφαρμογή χωρίς να αποσπά την προσοχή του χρήστη ή να την χάσετε.

Ο Έλεγχος Πρόσβασης Τρισδιάστατης Αναγνώρισης Προσώπου

Ezalor

Ο Έλεγχος Πρόσβασης Τρισδιάστατης Αναγνώρισης Προσώπου Γνωρίστε τον πολλαπλό αισθητήρα και το σύστημα ελέγχου πρόσβασης κάμερας, Ezalor. Οι αλγόριθμοι και οι τοπικοί υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η τεχνολογία anti-spoofing σε οικονομικό επίπεδο αποτρέπει τις μάσκες ψεύτικου προσώπου. Ο απαλός ανακλαστικός φωτισμός προσφέρει άνεση. Με ριπή οφθαλμού, οι χρήστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο μέρος που τους αρέσει. Ο έλεγχος ταυτότητας χωρίς αφή εξασφαλίζει υγιεινή.

Κινέζικο Εστιατόριο

Ben Ran

Κινέζικο Εστιατόριο Το Ben Ran είναι ένα καλλιτεχνικά αρμονικό κινέζικο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, Vangohh Eminent, Μαλαισία. Ο σχεδιαστής εφαρμόζει τις εσωστρεφείς και συνοπτικές τεχνικές ανατολίτικου στιλ για να δημιουργήσει μια πραγματική γεύση, πολιτισμό και ψυχή του εστιατορίου. Είναι ένα σύμβολο της ψυχικής διαύγειας, εγκαταλείπουμε τους ευημερούμενους και επιτυγχάνουμε τη φυσική και απλή επιστροφή στο αρχικό μυαλό. Το εσωτερικό είναι φυσικό και απλό. Χρησιμοποιώντας την αρχαία ιδέα επίσης συγχρονισμό με το όνομα του εστιατορίου Ben Ran, που σημαίνει πρωτότυπο και φύση. Το εστιατόριο περίπου 4088 τετραγωνικά πόδια.

Η Συσκευασία Για Κορεατικά Τρόφιμα

Darin

Η Συσκευασία Για Κορεατικά Τρόφιμα Το Darin έχει σχεδιαστεί για να απαλλάσσει τους σύγχρονους ανθρώπους από την απροθυμία στα παραδοσιακά προϊόντα υγιεινής διατροφής της Κορέας στην κοινωνία της κόπωσης, με απλή, γραφική σαφήνεια στην παράδοση πακέτων στις ευαισθησίες των σύγχρονων ανθρώπων, σε αντίθεση με τις μη υπογεγραμμένες εικόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί από τα παραδοσιακά κορεατικά καταστήματα υγιεινής διατροφής. . Όλα τα σχέδια είναι κατασκευασμένα από μοτίβα κυκλοφορίας αίματος, απεικονίζοντας το στόχο της παροχής ζωτικότητας και υγείας στα κουρασμένα 20 και 30.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.