Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Slabs House

Κατοικία Το Slab House σχεδιάστηκε για να αντιπαραβάλλει δομικά υλικά, συνδυάζοντας ξύλο, σκυρόδεμα και ατσάλι. Ο σχεδιασμός είναι ταυτόχρονα υπερσύγχρονος αλλά διακριτικός. Τα τεράστια παράθυρα αποτελούν άμεσο σημείο εστίασης, αλλά προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και τη θέα στο δρόμο από τσιμεντένιες πλάκες. Οι κήποι χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ιδιοκτησία, τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο, επιτρέποντας στους κατοίκους να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τη φύση καθώς αλληλεπιδρούν με το ακίνητο, δημιουργώντας μια μοναδική ροή καθώς κινείται από την είσοδο προς τους χώρους διαβίωσης.

Σπίτι

VH Green

Σπίτι Το σπίτι είναι καταπράσινο τόσο σε επίπεδο όσο και σε στερεοσκοπικό, που δημιουργούν ένα καλό περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για την πόλη. Στην ηλιόλουστη περιοχή της Ασίας, το Breeze Soleil που χρησιμοποιεί αυτό το πράσινο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος σκέψης. Δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο η λειτουργία της σκίασης το καλοκαίρι αλλά και η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η αποφυγή του θορύβου του δρόμου και η επίδραση ψύξης με αυτόματη άρδευση.

Η Εκκλησία

Mary Help of Christian Church

Η Εκκλησία Λαμβάνοντας υπόψη την επέκταση της Καθολικής κοινότητας και την αύξηση του τουρισμού στο νησί Samui, Suratthani. Το Mary Help of Christian Church εξωτερικό σχεδιάστηκε σε συνδυασμένη μορφή προσευχής χεριών, γωνιακών φτερών και ακτίνων του Αγίου Πνεύματος. Εσωτερικός χώρος, ασφάλεια όπως στη μητρική μήτρα. Με τη χρήση του μακρού και στενού κενού κενού και μιας μεγάλης ελαφριάς μόνωσης μπετόν σκυροδέματος που διατρέχει το ελαφρύ κενό δημιουργήθηκαν για να δημιουργήσουν μια σκιά που συνεχώς αλλάζει με το χρόνο αλλά διατηρεί την εσωτερική άνεση. Ελαχιστοποιήστε τη συμβολική διακόσμηση και τη χρήση φυσικού υλικού ως ταπεινά σιγουριά κατά την προσευχή.

Κατοικία

Abstract House

Κατοικία Η κατοικία χρησιμοποιεί μια μοντέρνα αισθητική διατηρώντας παράλληλα μια κεντρική αυλή, η οποία προκαλεί την παραδοσιακή πρακτική του Κουβέιτ στην οικοδόμηση σπιτιών. Εδώ η κατοικία επιτρέπεται να αναγνωρίζει τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν, χωρίς σύγκρουση. Το χαρακτηριστικό του νερού στα σκαλιά της κύριας πόρτας σαρώνει προς τα έξω, το δάπεδο από το δάπεδο μέχρι την οροφή βοηθά να διατηρήσει τους χώρους πιο ανοιχτούς, επιτρέποντας στους χρήστες να περνούν μεταξύ έξω και μέσα, παρελθόν και παρόν, χωρίς κόπο.

Καναπές

Shell

Καναπές Ο καναπές Shell εμφανίστηκε ως συνδυασμός περιγραμμάτων κοχυλιών και τάσεων μόδας στη μίμηση της τεχνολογίας εξωσκελετού και της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας καναπές με αποτέλεσμα οπτική ψευδαίσθηση. Θα πρέπει να είναι τα ελαφριά και ευάερα έπιπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό. Για να επιτευχθεί η επίδραση της ελαφρότητας χρησιμοποιήθηκε ένας ιστός από νάιλον σχοινιά. Έτσι, η σκληρότητα του σφαγίου εξισορροπείται από την ύφανση και την απαλότητα των γραμμών σιλουέτας. Μια άκαμπτη βάση κάτω από τα γωνιακά τμήματα του καθίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλαϊνά τραπέζια και μαλακά εναέρια καθίσματα και μαξιλάρια τελειώνουν τη σύνθεση.

Εστιατόριο

Chuans Kitchen II

Εστιατόριο Το Chuan's Kitchen II, το οποίο παίρνει τόσο το μαύρο πήλινο του Sichuan Yingjing όσο και τα υλικά εξόρυξης εδάφους από την κατασκευή του μετρό ως μέσο, είναι ένα πειραματικό εστιατόριο που βασίζεται στο σύγχρονο πείραμα της παραδοσιακής λαϊκής τέχνης. Σπάζοντας τα όρια των υλικών και εξερευνώντας τη σύγχρονη μορφή της παραδοσιακής λαϊκής τέχνης, το Infinity Mind εξήγαγε τα παρεμβύσματα που απορρίφθηκαν μετά τη διαδικασία πυροδότησης του μαύρου πήλινου είδους του Yingjing και τα χρησιμοποίησαν ως το κύριο στοιχείο διακόσμησης στο Chuan's Kitchen II.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.