Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Φορητό Ηχείο

Seda

Το Φορητό Ηχείο Η Seda είναι μια λειτουργική συσκευή βάσης τεχνολογίας πληροφοριών. Ο στυλός στο κέντρο είναι ένας οργανωτής χώρου. Επίσης, οι ψηφιακές δυνατότητες όπως η θύρα USB και η σύνδεση Bluetooth το καθιστούν ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής και ηχείο με προσαρμογή στην περιοχή του σπιτιού. Μια φωτεινή μπάρα ενσωματωμένη στο εξωτερικό σώμα λειτουργεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση της πολυτέλειας το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό σκεύος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση. Επίσης, η χρήση του χώρου με καλύτερο τρόπο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Seda.

Το Γραφείο

Phuket VIP Mercury

Το Γραφείο Με βάση το θέμα της διαφάνειας και της διεξοδικής εξερεύνησης της μάρκας, διερεύνησε το σχεδιασμό και δημιούργησε μια οπτική ενοποίηση της οπτικής επεκτασιμότητας και της επωνυμίας με τον πλανήτη ως το κύριο δημιουργικό στοιχείο. Το σχέδιο έλυσε τα ακόλουθα τρία προβλήματα με τις νέες οπτικές σκέψεις: Η ισορροπία του ανοίγματος και των λειτουργιών του χώρου. Διαίρεση και συνδυασμός λειτουργικών περιοχών του χώρου. Η κανονικότητα και η αλλαγή του βασικού χωρικού στυλ.

Ο Ιστότοπος

Travel

Ο Ιστότοπος Ο σχεδιασμός χρησιμοποίησε ένα μινιμαλιστικό στυλ, ώστε να μην υπερφορτώνει την εμπειρία του χρήστη με περιττές πληροφορίες. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ένα μινιμαλιστικό στιλ στον ταξιδιωτικό κλάδο, καθώς παράλληλα με έναν απλό και καθαρό σχεδιασμό, ο χρήστης πρέπει να λάβει πλήρεις πληροφορίες για το ταξίδι του και αυτό δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί.

Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι

WithDelight

Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι Το σερβίρισμα γλυκών λιχουδιών στο πλάι του καφέ είναι μέρος πολλών διαφορετικών πολιτισμών, καθώς είναι έθιμο να σερβίρετε ένα φλιτζάνι καφέ με τουρκική απόλαυση στην Τουρκία, μπισκότα στην Ιταλία, churros στην Ισπανία και ημερομηνίες στην Αραβία. Ωστόσο, στα συμβατικά πιατάκια αυτές οι λιχουδιές γλιστρούν προς το ζεστό φλιτζάνι καφέ και κολλάνε ή βρέχονται από τις διαρροές καφέ. Για να αποφευχθεί αυτό, αυτό το φλιτζάνι καφέ διαθέτει ένα πιατάκι με αποκλειστικές υποδοχές, διατηρώντας τις λιχουδιές του καφέ στη θέση τους. Δεδομένου ότι ο καφές είναι ένα από τα βασικά ζεστά ροφήματα, η βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας κατανάλωσης καφέ έχει σημασία όσον αφορά την καθημερινή ζωή.

Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία

Leman Jewelry

Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία Οπτική λύση για τη νέα ταυτότητα του Leman Jewelry ήταν ένα εντελώς νέο σύστημα για να εκθέσει την πολυτέλεια, την εξαιρετική αλλά εκλεπτυσμένη και ελάχιστη αίσθηση. Το νέο λογότυπο εμπνευσμένο από τη διαδικασία εργασίας Leman, την υπηρεσία σχεδιασμού υψηλής ραπτικής τους, δημιουργώντας όλα τα διαμάντια που περιβάλλουν ένα αστέρι ή ένα σύμβολο σπινθηρίσματος, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σύμβολο και επίσης αντηχεί το λαμπερό αποτέλεσμα του διαμαντιού. Στη συνέχεια, όλα τα υλικά ασφάλειας παράχθηκαν με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες για να τονίσουν και να εμπλουτίσουν την πολυτέλεια όλων των ολοκαίνουργιων οπτικών στοιχείων.

Η Έκθεση

LuYu

Η Έκθεση Η τέχνη επηρεάζει τη ζωή και η ζωή φέρνει βαθύ προβληματισμό και ερμηνεία της τέχνης. Η απόσταση μεταξύ τέχνης και ζωής μπορεί να είναι στην καθημερινή μετακίνηση. Εάν τρώτε κάθε γεύμα προσεκτικά, μπορείτε να μετατρέψετε τη ζωή σας σε τέχνη. Η δημιουργία του σχεδιαστή είναι επίσης τέχνη, η οποία παράγεται με τις δικές του σκέψεις. Οι τεχνικές είναι εργαλεία και οι εκφράσεις είναι αποτελέσματα. Μόνο με σκέψεις θα υπάρξουν πραγματικά καλά έργα.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.