Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Πωλήσεων

HuiSheng Lanhai

Το Κέντρο Πωλήσεων Με το θέμα του ωκεανού του σχεδιασμού σκηνής, απολαύστε τη διαστημική ψυχή, με το τετράγωνο pixel ως στοιχείο οπτικής επικοινωνίας, αφήστε τα παιδιά στο παιχνίδι να εξερευνήσουν την ανακάλυψη της μάθησης και της ανάπτυξης να γίνουν ο πυρήνας της υπόθεσης, η τοποθέτηση ελεύθερου χώρου παρουσιάζει το φανταστικό αποτέλεσμα της εκπαίδευσης στη διασκέδαση. Από τη μορφή, την κλίμακα, τη χρωματική εγκατάσταση, τη δομή έως την ψυχολογική αισθητηριακή εμπειρία, η έννοια του χώρου συνεχίζεται και εμπλουτίζεται όταν όλα τα στοιχεία είναι ενσωματωμένα και συγκρούονται.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Ad Jinli

Το Κέντρο Πωλήσεων Αυτό το έργο έχει ανακαινίσει τα παλιά κτίρια στο αστικό οικόπεδο και δίνει τη νέα λειτουργική αποστολή στα κτίρια για την κάλυψη των νέων λειτουργικών απαιτήσεων. Οι σχεδιαστές προσπαθούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν το μοντέρνο στιλ στην πόλη τεσσάρων επιπέδων, από τη μετατροπή της πρόσοψης του κτιρίου έως τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της υλοποίησης του έργου.

Το Γραφείο

Phuket VIP Mercury

Το Γραφείο Με βάση το θέμα της διαφάνειας και της διεξοδικής εξερεύνησης της μάρκας, διερεύνησε το σχεδιασμό και δημιούργησε μια οπτική ενοποίηση της οπτικής επεκτασιμότητας και της επωνυμίας με τον πλανήτη ως το κύριο δημιουργικό στοιχείο. Το σχέδιο έλυσε τα ακόλουθα τρία προβλήματα με τις νέες οπτικές σκέψεις: Η ισορροπία του ανοίγματος και των λειτουργιών του χώρου. Διαίρεση και συνδυασμός λειτουργικών περιοχών του χώρου. Η κανονικότητα και η αλλαγή του βασικού χωρικού στυλ.

Η Έκθεση

LuYu

Η Έκθεση Η τέχνη επηρεάζει τη ζωή και η ζωή φέρνει βαθύ προβληματισμό και ερμηνεία της τέχνης. Η απόσταση μεταξύ τέχνης και ζωής μπορεί να είναι στην καθημερινή μετακίνηση. Εάν τρώτε κάθε γεύμα προσεκτικά, μπορείτε να μετατρέψετε τη ζωή σας σε τέχνη. Η δημιουργία του σχεδιαστή είναι επίσης τέχνη, η οποία παράγεται με τις δικές του σκέψεις. Οι τεχνικές είναι εργαλεία και οι εκφράσεις είναι αποτελέσματα. Μόνο με σκέψεις θα υπάρξουν πραγματικά καλά έργα.

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών

Light Music

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών Για την Light Music, ένα σχεδιασμό οικιστικού λόμπι και lounge, οι Armand Graham και Aaron Yassin από το A + A Studio που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη ήθελαν να συνδέσουν το χώρο με τη δυναμική γειτονιά του Adams Morgan στην Ουάσιγκτον, όπου η νυχτερινή ζωή και η μουσική σκηνή, από την τζαζ Το Go-go to punk rock και τα ηλεκτρονικά ήταν πάντα κεντρικά. Αυτή είναι η δημιουργική τους έμπνευση. το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός χώρος που συνδυάζει πρωτοποριακές μεθόδους ψηφιακής κατασκευής με παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό κόσμο με τον δικό του παλμό και ρυθμό που αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή πρωτότυπη μουσική του DC.

Εμπορικό Εσωτερικό

Nest

Εμπορικό Εσωτερικό Το δάπεδο μοιράζεται δύο μοναδικοί επαγγελματίες - υποστηρικτές και αρχιτέκτονες που απαιτούν ποικίλες ιεραρχικές παραγγελίες. Η επιλογή και η λεπτομέρεια των στοιχείων ήταν μια προσπάθεια να διατηρηθεί η συνολική εμφάνιση γειωμένη, γήινη και να αναζωογονηθεί η τοπική τέχνη και τα δομικά υλικά. Ο συνδυασμός και η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, το μέγεθος των ανοιγμάτων, όλα έχουν προκληθεί από την ανάκληση του τοπικού κλίματος για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον που ξυπνάει τις χαμένες πρακτικές μαζί δομώντας τη βιώσιμη πρακτική.