Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βίλα

One Jiyang Lake

Βίλα Πρόκειται για μια ιδιωτική βίλα που βρίσκεται στη Νότια Κίνα, όπου οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν στην πράξη τη θεωρία Zen Buddhism για την εκτέλεση του σχεδιασμού. Εγκαταλείποντας τα περιττά, και τη χρήση φυσικών, διαισθητικών υλικών και συνοπτικών μεθόδων σχεδιασμού, οι σχεδιαστές δημιούργησαν έναν απλό, ήσυχο και άνετο σύγχρονο ανατολίτικο χώρο διαβίωσης. Ο άνετος σύγχρονος ανατολίτικος χώρος διαβίωσης χρησιμοποιεί την ίδια απλή σχεδιαστική γλώσσα με τα υψηλής ποιότητας ιταλικά μοντέρνα έπιπλα για τον εσωτερικό χώρο.

Ιατρική Κλινική Ομορφιάς

Chun Shi

Ιατρική Κλινική Ομορφιάς Η σχεδιαστική ιδέα πίσω από αυτό το έργο είναι «μια κλινική σε αντίθεση με μια κλινική» και εμπνεύστηκε από μερικές μικρές αλλά όμορφες γκαλερί τέχνης, και οι σχεδιαστές ελπίζουν ότι αυτή η ιατρική κλινική έχει μια ιδιοσυγκρασία γκαλερί. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν την κομψή ομορφιά και μια χαλαρή ατμόσφαιρα, όχι ένα αγχωτικό κλινικό περιβάλλον. Πρόσθεσαν ένα κουβούκλιο στην είσοδο και μια πισίνα υπερχείλισης. Η πισίνα συνδέεται οπτικά με τη λίμνη και αντανακλά την αρχιτεκτονική και το φως της ημέρας, προσελκύοντας τους επισκέπτες.

Το Business Lounge

Rublev

Το Business Lounge Ο σχεδιασμός του σαλόνι είναι εμπνευσμένος από τον ρωσικό κονστρουκτιβισμό, τον πύργο Tatlin και τον ρωσικό πολιτισμό. Οι πύργοι σε σχήμα ένωσης χρησιμοποιούνται ως εντυπωσιακοί στο σαλόνι, κάτι που δημιουργεί διαφορετικούς χώρους στο σαλόνι ως ένα συγκεκριμένο είδος ζωνών. Λόγω των στρογγυλών τρούλων, το σαλόνι είναι ένας άνετος χώρος με διαφορετικές ζώνες για συνολική χωρητικότητα 460 θέσεων. Η περιοχή βλέπει μπροστά με διαφορετικά είδη καθισμάτων, για φαγητό. εργαζόμενος; άνεση και χαλάρωση. Οι στρογγυλοί θόλοι που τοποθετούνται στην κυματιστή οροφή έχει δυναμικό φωτισμό που αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατοικία

SV Villa

Κατοικία Η προϋπόθεση του SV Villa είναι να ζήσετε σε μια πόλη με τα προνόμια της υπαίθρου καθώς και τον σύγχρονο σχεδιασμό. Ο ιστότοπος, με απαράμιλλη θέα στην πόλη της Βαρκελώνης, στο βουνό Montjuic και στη Μεσόγειο Θάλασσα, δημιουργεί ασυνήθιστες συνθήκες φωτισμού. Το σπίτι εστιάζει σε τοπικά υλικά και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ υψηλό επίπεδο αισθητικής. Είναι ένα σπίτι που έχει ευαισθησία και σεβασμό για τον ιστότοπό του

Οι Μονάδες Στέγασης

The Square

Οι Μονάδες Στέγασης Η ιδέα του Σχεδιασμού ήταν να μελετηθούν οι αρχιτεκτονικές σχέσεις μεταξύ διαφορετικών σχημάτων που συντίθενται μαζί για να δημιουργηθούν σαν κινούμενες μονάδες. Το έργο αποτελείται από 6 μονάδες το καθένα είναι 2 εμπορευματοκιβώτια αποστολής στερεωμένα το ένα πάνω στο άλλο σχηματίζοντας μάζα σχήματος L. Αυτές οι μονάδες σχήματος L. στερεώνονται σε επικαλυπτόμενες θέσεις δημιουργώντας κενά και στερεά για να δώσουν την αίσθηση της κίνησης και να παρέχουν επαρκές φως της ημέρας και καλό αερισμό περιβάλλον. Ο κύριος σχεδιαστικός στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα μικρό σπίτι για όσους περνούν τη νύχτα στους δρόμους χωρίς σπίτι ή καταφύγιο.

Κινέζικο Εστιατόριο

Ben Ran

Κινέζικο Εστιατόριο Το Ben Ran είναι ένα καλλιτεχνικά αρμονικό κινέζικο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, Vangohh Eminent, Μαλαισία. Ο σχεδιαστής εφαρμόζει τις εσωστρεφείς και συνοπτικές τεχνικές ανατολίτικου στιλ για να δημιουργήσει μια πραγματική γεύση, πολιτισμό και ψυχή του εστιατορίου. Είναι ένα σύμβολο της ψυχικής διαύγειας, εγκαταλείπουμε τους ευημερούμενους και επιτυγχάνουμε τη φυσική και απλή επιστροφή στο αρχικό μυαλό. Το εσωτερικό είναι φυσικό και απλό. Χρησιμοποιώντας την αρχαία ιδέα επίσης συγχρονισμό με το όνομα του εστιατορίου Ben Ran, που σημαίνει πρωτότυπο και φύση. Το εστιατόριο περίπου 4088 τετραγωνικά πόδια.