Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κομμωτήριο

Vibrant

Κομμωτήριο Καταγράφοντας την ουσία της βοτανικής εικόνας, ο ουρανός κήπος δημιουργήθηκε σε όλο το διάδρομο, καλωσορίζει αμέσως τους επισκέπτες να χαλαρώσουν κάτω, απομακρύνοντας από το πλήθος, καλωσορίζοντάς τους από την είσοδο. Κοιτάζοντας πιο μακριά στο χώρο, η στενότερη διάταξη εκτείνεται προς τα πάνω με λεπτομερείς χρυσές πινελιές. Οι βοτανικές μεταφορές εξακολουθούν να εκφράζονται έντονα σε όλο το δωμάτιο, αντικαθιστώντας τον θόρυβο που προέρχεται από τους δρόμους και εδώ γίνεται ένας μυστικός κήπος.

Η Ιδιωτική Κατοικία

City Point

Η Ιδιωτική Κατοικία Ο σχεδιαστής αναζήτησε έμπνευση από το αστικό τοπίο. Το τοπίο του ταραχώδους αστικού χώρου επεκτάθηκε έτσι στον χώρο διαβίωσης, που χαρακτηριζόταν από το έργο με θέμα το Metropolitan. Τα σκούρα χρώματα επισημάνθηκαν από το φως για να δημιουργήσουν υπέροχα οπτικά εφέ και ατμόσφαιρα. Υιοθετώντας μωσαϊκό, πίνακες ζωγραφικής και ψηφιακές εκτυπώσεις με πολυώροφα κτίρια, η εντύπωση μιας σύγχρονης πόλης μεταφέρθηκε στο εσωτερικό. Ο σχεδιαστής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στον χωροταξικό σχεδιασμό, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη λειτουργικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα κομψό και πολυτελές σπίτι που ήταν αρκετά ευρύχωρο για να εξυπηρετήσει 7 άτομα.

Το Αίθριο

Sberbank Headquarters

Το Αίθριο Το ελβετικό γραφείο αρχιτεκτονικής Evolution Design σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες T + T της ρωσικής αρχιτεκτονικής σχεδίασε ένα ευρύχωρο πολυλειτουργικό αίθριο στη νέα εταιρική έδρα της Sberbank στη Μόσχα. Το αίθριο που πλημμυρίζει το φως της ημέρας στεγάζει διάφορους χώρους συνεργασίας και ένα καφέ μπαρ, με την κρεμαστή αίθουσα συσκέψεων σε σχήμα διαμαντιού να είναι το επίκεντρο της εσωτερικής αυλής. Οι αντανακλάσεις του καθρέφτη, η εσωτερική πρόσοψη με τζάμια και η χρήση φυτών προσθέτουν την αίσθηση της ευρυχωρίας και της συνέχειας.

Σχεδιασμός Γραφείου

Puls

Σχεδιασμός Γραφείου Η γερμανική εταιρεία μηχανικών Puls μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις και χρησιμοποίησε αυτήν την ευκαιρία για να απεικονίσει και να τονώσει μια νέα κουλτούρα συνεργασίας μέσα στην εταιρεία. Ο νέος σχεδιασμός γραφείου οδηγεί μια πολιτιστική αλλαγή, με ομάδες που αναφέρουν σημαντική αύξηση της εσωτερικής επικοινωνίας, ιδίως μεταξύ έρευνας και ανάπτυξης και άλλων τμημάτων. Η εταιρεία έχει επίσης δει αύξηση των αυθόρμητων ανεπίσημων συναντήσεων, που είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους βασικούς δείκτες επιτυχίας στην καινοτομία στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Κτίριο Κατοικιών

Flexhouse

Κτίριο Κατοικιών Το Flexhouse είναι μια μονοκατοικία στη λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία. Χτισμένο σε ένα δύσκολο τριγωνικό οικόπεδο, συμπιεσμένο μεταξύ της σιδηροδρομικής γραμμής και του τοπικού δρόμου πρόσβασης, το Flexhouse είναι το αποτέλεσμα της υπερνίκησης πολλών αρχιτεκτονικών προκλήσεων: περιοριστικές οριακές αποστάσεις και όγκος κτιρίου, τριγωνικό σχήμα του οικοπέδου, περιορισμοί σχετικά με την τοπική κοιλότητα. Το κτίριο που προκύπτει με τους μεγάλους τοίχους από γυαλί και μια λευκή πρόσοψη με κορδέλα είναι τόσο ελαφριά και κινητή στην εμφάνιση που μοιάζει με ένα φουτουριστικό σκάφος που έχει πλεύσει από τη λίμνη και βρέθηκε ένα φυσικό μέρος για να ελλιμενιστεί.

Ο Κόμβος Coworking 6280.ch

Novex Coworking

Ο Κόμβος Coworking 6280.ch Μέσα σε βουνά και λίμνες στη γραφική Κεντρική Ελβετία, το κέντρο συνεργασίας 6280.ch αποτελεί απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη για ευέλικτους και προσβάσιμους χώρους εργασίας σε αγροτικές περιοχές της Ελβετίας. Προσφέρει στους ντόπιους ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρές επιχειρήσεις έναν σύγχρονο χώρο εργασίας με εσωτερικούς χώρους που αντλεί έμπνευση από τις τοποθεσίες του βουκολικού χώρου και αποτίει φόρο τιμής στο βιομηχανικό του παρελθόν, ενώ αγκαλιάζει σταθερά τη φύση του 21ου αιώνα.