Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ανοιχτήρι Επιστολών

Memento

Το Ανοιχτήρι Επιστολών Όλα ξεκινούν με ευγνώμονες. Μια σειρά ανοιχτών επιστολών που αντικατοπτρίζει τα επαγγέλματα: Το Memento δεν είναι μόνο ένα σύνολο εργαλείων αλλά και μια σειρά αντικειμένων που εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τα συναισθήματα του χρήστη. Μέσα από τη σημασιολογία των προϊόντων και τις απλές εικόνες διαφορετικών επαγγελμάτων, τα σχέδια και οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιείται κάθε κομμάτι του Memento δίνουν στον χρήστη διάφορες εμπειρίες.

Πολυθρόνα

Osker

Πολυθρόνα Ο Osker σας προσκαλεί αμέσως να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Αυτή η πολυθρόνα έχει μια πολύ έντονη και καμπύλη σχεδίαση που παρέχει διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως τέλεια κατασκευασμένα ξυλεία, δερμάτινα μπράτσα και μαξιλάρια. Οι πολλές λεπτομέρειες και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας: το δέρμα και το μασίφ ξύλο εγγυώνται σύγχρονο και διαχρονικό σχεδιασμό.

Τα Έπιπλα Λεκάνης

Eva

Τα Έπιπλα Λεκάνης Η έμπνευση του σχεδιαστή προήλθε από τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τη χρήση του ως ένα ήσυχο αλλά αναζωογονητικό χαρακτηριστικό στο χώρο του μπάνιου. Προέκυψε από την έρευνα αρχιτεκτονικών μορφών και απλού γεωμετρικού όγκου. Η λεκάνη θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα στοιχείο που καθορίζει διαφορετικούς χώρους γύρω και ταυτόχρονα ένα κεντρικό σημείο στον χώρο. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθαρό και ανθεκτικό. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, όπως αυτόνομος, πάγκος καθίσματος και επιτοίχιος τοίχος, καθώς και μονός ή διπλός νεροχύτης. Οι παραλλαγές στο χρώμα (χρώματα RAL) θα βοηθήσουν στην ενσωμάτωση του σχεδιασμού στο χώρο.

Επιτραπέζια Λάμπα

Oplamp

Επιτραπέζια Λάμπα Το Oplamp περιλαμβάνει ένα κεραμικό σώμα και μια βάση από μασίφ ξύλο πάνω στην οποία τοποθετείται μια φωτεινή πηγή. Χάρη στο σχήμα του, που λαμβάνεται μέσω της σύντηξης τριών κώνων, το σώμα του Oplamp μπορεί να περιστραφεί σε τρεις διακριτικές θέσεις που δημιουργούν διαφορετικούς τύπους φωτός: υψηλή επιτραπέζια λάμπα με φως περιβάλλοντος, χαμηλή επιτραπέζια λάμπα με φως περιβάλλοντος ή δύο φώτα περιβάλλοντος. Κάθε διαμόρφωση των κώνων της λάμπας επιτρέπει σε τουλάχιστον μία από τις ακτίνες φωτός να αλληλεπιδρά φυσικά με τις γύρω αρχιτεκτονικές ρυθμίσεις. Το Oplamp έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί πλήρως στην Ιταλία.

Η Ρυθμιζόμενη Επιτραπέζια Λάμπα

Poise

Η Ρυθμιζόμενη Επιτραπέζια Λάμπα Η ακροβατική εμφάνιση του Poise, μια επιτραπέζια λάμπα σχεδιασμένη από τον Robert Dabi του Unform. Το στούντιο αλλάζει μεταξύ στατικής και δυναμικής και μιας μεγάλης ή μικρής στάσης. Ανάλογα με την αναλογία μεταξύ του φωτισμένου δακτυλίου του και του βραχίονα που τον κρατά, εμφανίζεται μια τεμνόμενη ή εφαπτομένη γραμμή στον κύκλο. Όταν τοποθετείται σε ψηλότερο ράφι, ο δακτύλιος μπορεί να προεξέχει από το ράφι. ή γέρνοντας το δαχτυλίδι, θα μπορούσε να αγγίξει έναν περιβάλλοντα τοίχο. Ο σκοπός αυτής της προσαρμοστικότητας είναι να εμπλακεί δημιουργικά ο ιδιοκτήτης και να παίζει με την πηγή φωτός ανάλογα με άλλα αντικείμενα που το περιβάλλουν.

Η Ορχήστρα Ηχείων

Sestetto

Η Ορχήστρα Ηχείων Ένα ορχηστρικό σύνολο ηχείων που παίζουν μαζί σαν πραγματικούς μουσικούς. Το Sestetto είναι ένα πολυκαναλικό σύστημα ήχου για αναπαραγωγή μεμονωμένων κομματιών οργάνων σε ξεχωριστά ηχεία διαφορετικών τεχνολογιών και υλικών αφιερωμένων στη συγκεκριμένη θήκη ήχου, μεταξύ καθαρού σκυροδέματος, ηχητικών ξύλινων ηχοσανίδων και κεραμικών κέρατων. Η ανάμειξη κομματιών και ανταλλακτικών επανέρχεται στο φυσικό μέρος της ακρόασης, όπως σε μια πραγματική συναυλία. Το Sestetto είναι η ορχήστρα δωματίου της ηχογραφημένης μουσικής. Το Sestetto παράγεται άμεσα από τους σχεδιαστές του Stefano Ivan Scarascia και Francesco Shyam Zonca.