Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ποτήρι Κρασί

30s

Το Ποτήρι Κρασί Το Glass Glass της δεκαετίας του 30 από τη Saara Korppi είναι ειδικά σχεδιασμένο για λευκό κρασί, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για άλλα ποτά. Έχει κατασκευαστεί σε ένα καυτό κατάστημα χρησιμοποιώντας παλιές τεχνικές φυσήματος γυαλιού, που σημαίνει ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Ο στόχος της Saara είναι να σχεδιάσει γυαλί υψηλής ποιότητας που φαίνεται ενδιαφέρον από όλες τις γωνίες και, όταν γεμίζει με υγρό, επιτρέπει στο φως να ανακλάται από διαφορετικές γωνίες προσθέτοντας επιπλέον απόλαυση στο πόσιμο. Η έμπνευσή της για το Glass Glass της δεκαετίας του '30 προέρχεται από τον προηγούμενο σχεδιασμό Cognac Glass της δεκαετίας του '30, και τα δύο προϊόντα μοιράζονται το σχήμα του κυπέλλου και το παιχνίδι.

Όνομα έργου : 30s, Όνομα σχεδιαστών : Saara Korppi, Όνομα πελάτη : Saara Korppi.

30s Το Ποτήρι Κρασί

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.