Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Jiao Tang

Εστιατόριο Το έργο είναι ένα εστιατόριο hotpot, που βρίσκεται στο Τσενγκντού της Κίνας. Η σχεδιαστική έμπνευση προέρχεται από την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης στον Ποσειδώνα. Το εστιατόριο είναι οργανωμένο με επτά θέματα σχεδιασμού για να απεικονίσει ιστορίες για τον Ποσειδώνα. Οι έννοιες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο αρχικός διακοσμητικός σχεδιασμός επίπλων, οι λαμπτήρες, τα επιτραπέζια σκεύη κ.λπ., προσφέρουν δραματική συναρπαστική εμπειρία στους επισκέπτες. Η συνεγκατάσταση υλικών και η χρωματική αντίθεση δημιουργούν ατμόσφαιρα χώρου. Η τεχνική της μηχανικής εγκατάστασης εφαρμόζεται για να βελτιώσει την αλληλεπίδραση στο χώρο και την εμπειρία των καταναλωτών.

Όνομα έργου : Jiao Tang, Όνομα σχεδιαστών : Liang Chen, Όνομα πελάτη : Shanghai Luyun Business Management Center.

Jiao Tang Εστιατόριο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.