Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Birdhouse

Domik Ptashki

Το Birdhouse Λόγω του μονότονου τρόπου ζωής και της έλλειψης βιώσιμης αλληλεπίδρασης με τη Φύση, ένα άτομο ζει σε κατάσταση συνεχούς βλάβης και εσωτερικής δυσαρέσκειας, κάτι που δεν του επιτρέπει να απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο. Μπορεί να διορθωθεί επεκτείνοντας τα όρια της αντίληψης και αποκτώντας νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Φύσης. Γιατί πουλιά; Το τραγούδι τους επηρεάζει θετικά την ψυχική υγεία του ανθρώπου, καθώς και τα πουλιά προστατεύουν το περιβάλλον από τα έντομα. Το έργο Domik Ptashki είναι μια ευκαιρία για τη δημιουργία χρήσιμης γειτονιάς και για να δοκιμάσουμε τον ρόλο του ορνιθολόγου παρατηρώντας και φροντίζοντας τα πουλιά.

Όνομα έργου : Domik Ptashki, Όνομα σχεδιαστών : Igor Dydykin, Όνομα πελάτη : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Το Birdhouse

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.