Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κέντρο Πωλήσεων

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Κέντρο Πωλήσεων Ο σχεδιασμός συνδυάζει τους βορειοανατολικούς λαούς με την ευγένεια και τη χάρη του Νότου για να αφήσει τη ζωή γεμάτη χωρίς αποκλεισμούς. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η συμπαγής διάταξη επεκτείνουν την εσωτερική αρχιτεκτονική. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί απλές και διεθνείς δεξιότητες σχεδίασης με καθαρά στοιχεία και απλά υλικά, που καθιστούν τον χώρο φυσικό, χαλαρό και μοναδικό. Ο σχεδιασμός είναι ένα κέντρο πωλήσεων με 600 τετραγωνικά μέτρα, στοχεύει στο σχεδιασμό ενός σύγχρονου ανατολίτικου κέντρου πωλήσεων, κάνοντας την καρδιά του κατοίκου ήσυχη και απορρίπτει τον εξωτερικό θόρυβο. Κρατήστε αργό και απολαύστε τη ζωή ομορφιάς.

Όνομα έργου : Xi’an Legend Chanba Willow Shores, Όνομα σχεδιαστών : HCD IMPRESS, Όνομα πελάτη : LEGEND.

Xi’an Legend Chanba Willow Shores Κέντρο Πωλήσεων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.