Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Πωλήσεων

Yango Poly Kuliang Hill

Το Κέντρο Πωλήσεων Αυτός ο σχεδιασμός στοχεύει να διερευνήσει πώς να φέρει μια ευχάριστη εμπειρία ειδυλλιακής ζωής στα προάστια, η οποία οδηγεί τους ανθρώπους να ακολουθούν καλή ζωή και οδηγεί τους ανθρώπους να κινηθούν προς την ανατολική ποιητική κατοικία. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί μια μοντέρνα και απλή δεξιοτεχνία με φυσικά και απλά υλικά. Εστιάζοντας στο πνεύμα και παραμελώντας τη φόρμα, ο σχεδιασμός συνδυάζει τα στοιχεία του τοπίου Zen και του πολιτισμού τσαγιού, τα ερωτικά συναισθήματα των ψαράδων, την ομπρέλα λαδιού. Μέσω του χειρισμού των λεπτομερειών, εξισορροπεί τη λειτουργία και την αισθητική και κάνει το ζωντανό καλλιτεχνικό.

Όνομα έργου : Yango Poly Kuliang Hill, Όνομα σχεδιαστών : HCD IMPRESS, Όνομα πελάτη : Yango.

Yango Poly Kuliang Hill Το Κέντρο Πωλήσεων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.