Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Xin Ming Yuen

Εστιατόριο Η είσοδος είναι μια παρέλαση αντικρουόμενων υλικών, δομών και χρωμάτων. Ο χώρος υποδοχής είναι ένας χώρος ήρεμης άνεσης. Τα ευχάριστα μοτίβα συναντούν παιχνιδιάρικες διακοσμήσεις. Πίσω είναι μια δυναμική περιοχή μπαρ μέσα σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Τα παραδοσιακά κινέζικα χαρακτηριστικά φώτα με μοτίβο Hui προσθέτουν μια αίσθηση φουτουρισμού. Η τραπεζαρία περνά μέσα από ένα όμορφα διακοσμημένο στέγαστρο. Διακοσμημένο με λουλούδια, ψάρια υδατάνθρακες, ανάγλυφες οθόνες βιτρό και τα αρχαία ντουλάπια βοτάνων Bai Zi, είναι ένα οπτικό ταξίδι στο χρόνο και τα πολιτιστικά λείψανα της μόδας.

Όνομα έργου : Xin Ming Yuen, Όνομα σχεδιαστών : Monique Lee, Όνομα πελάτη : Xin Ming Yuen.

Xin Ming Yuen Εστιατόριο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.