Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ιταλική Μπύρα

East Side

Η Ιταλική Μπύρα Μια χειροποίητη μπύρα σε μια μικρή πόλη στην κεντρική Ιταλία, κάθε μπύρα έχει μια ιστορία, κάθε ιστορία αναφέρεται στην ετικέτα της. Εκτός από το ότι είναι κομψό και ευέλικτο, η τεχνική κολάζ επιτρέπει την εισαγωγή ορισμένων οπτικών στοιχείων που επισημαίνουν την ταυτότητα του προϊόντος, όπως αναφορές στην έννοια του ονόματος, στην τυπολογία της μπύρας και στα συστατικά του. Ο σχεδιασμός λογότυπου, που αντιπροσωπεύει την εταιρική ταυτότητα, βασίζεται σε ένα απλό σχήμα. Αυτό το σχήμα αναπαράχθηκε στο κομμάτι των ετικετών και στο σύστημα συμβόλων κάθε μπύρας χρησιμοποιώντας μια προσαρμογή που είναι τόσο πολύχρωμη όσο και εραλδική.

Όνομα έργου : East Side, Όνομα σχεδιαστών : Roberto Terrinoni, Όνομα πελάτη : Roberto Terrinoni.

East Side Η Ιταλική Μπύρα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.