Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικός Χώρος Λιανικής

Studds

Εσωτερικός Χώρος Λιανικής Η Studds Accessories Ltd είναι ο κατασκευαστής δικύκλων κράνους και αξεσουάρ. Τα κράνη Studds πωλούνται παραδοσιακά σε καταστήματα πολλαπλών εμπορικών σημάτων. Ως εκ τούτου, υπήρχε η ανάγκη δημιουργίας μιας ταυτότητας μάρκας που της άξιζε. Η D'art αντιλήφθηκε το κατάστημα, με καινοτόμα σημεία αφής, όπως την εικονική πραγματικότητα των προϊόντων, διαδραστικά τραπέζια αφής και μηχανήματα απολύμανσης κράνους κ.λπ. στο επόμενο επίπεδο.

Όνομα έργου : Studds, Όνομα σχεδιαστών : D'ART PVT LTD, Όνομα πελάτη : Studds.

Studds Εσωτερικός Χώρος Λιανικής

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.