Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Grid

Τραπέζι Το πλέγμα είναι ένας πίνακας σχεδιασμένος από ένα σύστημα πλέγματος που εμπνεύστηκε από την παραδοσιακή κινεζική αρχιτεκτονική, όπου ένας τύπος ξύλινης κατασκευής που ονομάζεται Dougong (Dou Gong) χρησιμοποιείται σε διάφορα μέρη ενός κτηρίου. Με τη χρήση παραδοσιακής αλληλοσυνδεόμενης δομής ξύλου, η συναρμολόγηση του τραπεζιού είναι επίσης η διαδικασία εκμάθησης της δομής και της εμπειρίας της ιστορίας. Η δομή στήριξης (Dou Gong) είναι κατασκευασμένη από αρθρωτά μέρη που μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν σε ανάγκη αποθήκευσης.

Όνομα έργου : Grid, Όνομα σχεδιαστών : Mian Wei, Όνομα πελάτη : Mian Wei.

Grid Τραπέζι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.