Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυλειτουργικό Δαχτυλίδι

Blue Daisy

Το Πολυλειτουργικό Δαχτυλίδι Τα Daisy's είναι σύνθετα λουλούδια με δύο λουλούδια σε ένα, ένα εσωτερικό τμήμα και ένα εξωτερικό πέταλο. Συμβολίζει τη συνένωση δύο που αντιπροσωπεύουν την αληθινή αγάπη ή τον απόλυτο δεσμό. Ο σχεδιασμός συνδυάζεται με τη μοναδικότητα του λουλουδιού της μαργαρίτας επιτρέποντας στον χρήστη να φορέσει την μπλε μαργαρίτα με πολλούς τρόπους. Η επιλογή των μπλε ζαφείρι για τα πέταλα είναι να δώσει έμφαση στην έμπνευση για ελπίδα, επιθυμία και αγάπη. Τα κίτρινα ζαφείρια που επιλέχθηκαν για το κεντρικό πέταλο λουλουδιών καταπίνει τον χρήστη να νιώσει μια αίσθηση χαράς και υπερηφάνειας δίνοντας στον χρήστη πλήρη γαλήνη και αυτοπεποίθηση στην εμφάνιση της κομψότητάς του.

Όνομα έργου : Blue Daisy, Όνομα σχεδιαστών : Teong Yan Ni, Όνομα πελάτη : IVY TEONG.

Blue Daisy Το Πολυλειτουργικό Δαχτυλίδι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.