Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Διαμέρισμα

Nishisando Terrace

Διαμέρισμα Αυτή η συγκυριαρχία αποτελείται από 4 τριώροφα σπίτια χαμηλότερου όγκου και στέκεται στο χώρο κοντά στο κέντρο της πόλης. Το πλέγμα κέδρων που περιβάλλει έξω από το κτίριο προστατεύει την ιδιωτικότητα και αποφεύγει την υποβάθμιση του σώματος του κτιρίου λόγω του άμεσου ηλιακού φωτός. Ακόμα και με το απλό τετράγωνο σχέδιο, η σπειροειδής τρισδιάστατη κατασκευή που συνδέεται με διαφορετικό επίπεδο ιδιωτικό κήπο, κάθε δωμάτιο και αίθουσα σκάλας οδηγούν στην τροφοδοσία του μέγιστου όγκου αυτού του κτηρίου. Η αλλαγή της πρόσοψης των σανίδων κέδρου και των ελεγχόμενων αναλογιών μπορεί να αφήσει αυτό το κτίριο να συνεχίσει να είναι οργανικό και να συνδυάζεται με στιγμιαία αλλαγή στην πόλη.

Όνομα έργου : Nishisando Terrace, Όνομα σχεδιαστών : Motoki Ishikawa, Όνομα πελάτη : MOTOKI ISHIKAWA ARCHITECT AND ASSOCIATES INC..

Nishisando Terrace Διαμέρισμα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.