Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κρυστάλλινο Φως

Grain and Fire Portal

Το Κρυστάλλινο Φως Αποτελούμενο από ξύλο και κρύσταλλο χαλαζία, αυτό το οργανικό ελαφρύ γλυπτό χρησιμοποιεί ξύλο βιώσιμης προέλευσης από αποθεματικό από παλαιό ξύλο Teak. Ξεπερασμένο για δεκαετίες από τον ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, το ξύλο στη συνέχεια διαμορφώνεται στο χέρι, τρίβεται, καίγεται και τελειώνει σε ένα δοχείο για τη συγκράτηση φωτισμού LED και τη χρήση κρυστάλλων χαλαζία ως φυσικού διαχύτη. 100% φυσικοί αμετάβλητοι κρύσταλλοι χαλαζία χρησιμοποιούνται σε κάθε γλυπτό και είναι περίπου 280 εκατομμύρια χρόνια. Χρησιμοποιείται μια ποικιλία τεχνικών φινιρίσματος ξύλου, συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου Shou Sugi Ban για χρήση φωτιάς για συντήρηση και χρωματική αντίθεση.

Όνομα έργου : Grain and Fire Portal, Όνομα σχεδιαστών : Sunny Jackson, Όνομα πελάτη : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal Το Κρυστάλλινο Φως

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.