Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συλλογή Κοσμημάτων

Merging Galaxies

Συλλογή Κοσμημάτων Η συλλογή κοσμημάτων Merging Galaxies από την Olga Yatskaer βασίζεται σε τρία κύρια στοιχεία, δύο από τα οποία κατασκευάζονται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, που αντιπροσωπεύουν γαλαξίες, πλανητικά συστήματα και πλανήτες. Τα κομμάτια υπάρχουν σε χρυσό / λάπις λαζούλι, χρυσό / νεφρίτη, ασήμι / όνυχα και ασημί / λάπις λαζούλι. Κάθε στοιχείο έχει μια σχεδίαση σε σχήμα δικτύου στην πίσω πλευρά, η οποία αντιπροσωπεύει τις βαρυτικές δυνάμεις. Με αυτόν τον τρόπο, τα κομμάτια μεταμορφώνονται συνεχώς ενώ φοριούνται, καθώς γίνονται στοιχεία. Επιπλέον, οι οπτικές ψευδαισθήσεις δημιουργούνται μέσω λεπτών χαρακτικών, σαν να είχαν τεθεί μικρές πέτρες.

Όνομα έργου : Merging Galaxies, Όνομα σχεδιαστών : Olga Yatskaer, Όνομα πελάτη : Queensberg.

Merging Galaxies Συλλογή Κοσμημάτων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.