Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πολυλειτουργική Καρέκλα

Dodo

Η Πολυλειτουργική Καρέκλα Είναι ένα κουτί που μετατρέπεται σε καρέκλα ή καρέκλα που μετατρέπεται σε κουτί; Η απλότητα και η πολυλειτουργικότητα αυτής της καρέκλας, επιτρέπουν στους χρήστες να το χρησιμοποιούν όπως χρειάζονται. Στην πραγματικότητα, η φόρμα προέρχεται από τις έρευνες, αλλά η δομή που μοιάζει με χτένα προέρχεται από τις παιδικές αναμνήσεις του σχεδιαστή. Η ικανότητα των αρμών και του συστήματος αναδίπλωσης, καθιστούν αυτό το προϊόν ξεχωριστό και εύκολο στη χρήση.

Όνομα έργου : Dodo, Όνομα σχεδιαστών : Mohammad Enjavi Amiri, Όνομα πελάτη : Mohammad Enjavi Amiri.

Dodo Η Πολυλειτουργική Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.