Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρομπότ Της Βοήθειας

Spoutnic

Το Ρομπότ Της Βοήθειας Το Spoutnic είναι ένα ρομπότ υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τις όρνιθες να ξαπλώνουν στα κουτιά τους. Οι κότες σηκώνονται στην προσέγγισή του και επιστρέφουν στη φωλιά. Κανονικά, ο κτηνοτρόφος πρέπει να πηγαίνει γύρω από όλα τα κτίριά του κάθε ώρα ή ακόμη και μισή ώρα στην κορυφή της ωοτοκίας, για να αποτρέψει τις όρνιθες να γεννήσουν τα αυγά τους στο έδαφος. Το μικρό αυτόνομο ρομπότ Spoutnic περνά εύκολα κάτω από τις αλυσίδες εφοδιασμού και μπορεί να κυκλοφορήσει σε όλο το κτίριο. Η μπαταρία της κρατά την ημέρα και επαναφορτίζεται σε μία νύχτα. Απαλλάσσει τους κτηνοτρόφους από μια κουραστική και μακρά εργασία, επιτρέποντας καλύτερη απόδοση και περιορίζοντας τον αριθμό των παροπλισμένων αυγών.

Όνομα έργου : Spoutnic, Όνομα σχεδιαστών : Frédéric Clermont, Όνομα πελάτη : Tibot Technologies.

Spoutnic Το Ρομπότ Της Βοήθειας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.