Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύση

Moon

Βρύση Η οργανική εμφάνιση και η συνέχεια των καμπυλών αυτής της βρύσης εμπνεύστηκαν από την ημισεληνοειδή φάση του φεγγαριού. Το Moon Bath Faucet ενσωματώνει τόσο το σώμα όσο και τη λαβή σε μοναδικό σχήμα. Μια κυκλική διατομή ανεβαίνει από το κάτω μέρος της βρύσης στο στόμιο εξόδου δημιουργώντας το προφίλ του Moon Faucet. Ένα καθαρό κόψιμο διαχωρίζει το σώμα από τη λαβή διατηρώντας ταυτόχρονα τον όγκο συμπαγή.

Όνομα έργου : Moon, Όνομα σχεδιαστών : David Grifols, Όνομα πελάτη : MOS.

Moon Βρύση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.