Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γυναικείο Φόρεμα

Lacy magic

Το Γυναικείο Φόρεμα Η δαντέλα δημιουργεί διαφορετικές ψευδαισθήσεις σε κάθε γυναίκα. Η δαντελωτή μαγεία συνδέει τις σύγχρονες σύγχρονες γυναίκες με τις αντίκες εποχές. Δαντέλα μαγεία, δύο κομμάτια, κυρίες φορούν. Χειροποίητο πλέξιμο. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε τις τεχνικές ύφανσης και σύνδεσης. Η φούστα ραμμένη με τεχνική ραπτικής. Χρησιμοποιήθηκαν υλικά από σιφόν, δαντέλα, σατέν και βαμβάκι. Η ευελιξία είναι κατάλληλη για δύο διαφορετικά μεγέθη. Φούστα, ένα νέο στυλ. Η αντιγήρανση και το αντιοξειδωτικό είναι ένα ύφασμα που παράγεται από τη νανοτεχνολογία. Για ραντεβού, προσκλήσεις, μια ειδική εμφάνιση.

Όνομα έργου : Lacy magic, Όνομα σχεδιαστών : Serap Safiye Yıldız, Όνομα πελάτη : Yildiz Design .

Lacy magic Το Γυναικείο Φόρεμα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.