Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Flyer

Angry Mailer

Το Flyer Κάντε μια περιήγηση 360 μοιρών στο επόμενο σπίτι σας απευθείας από ένα φυλλάδιο καταχώρισης σπιτιού. Τώρα μπορείτε με το The Angry Mailer (TAM) Virtual Reality Viewer της Miemode. Το Angry Mailer είναι το πρώτο του είδους του, εξαιρετικά φορητό και φιλικό προς το περιβάλλον πρόγραμμα προβολής εικονικής πραγματικότητας (vr) που αποστέλλεται ως mailer, αλλάζει σε μια κούκλα χαρτί pop-art και διπλώνεται σε ένα πρόγραμμα προβολής vr. Σε αυτήν τη σειρά 360 Open House, οι πιθανοί αγοραστές μπορούν να κάνουν περιηγήσεις στο σπίτι 360 μοιρών από τα smartphone τους, μετατρέποντας το φυλλάδιο καταχώρισης οικίας σε πρόγραμμα προβολής βίντεο. Μετατρέψτε τη δική σας διαφήμιση σε 3D πραγματικότητα με το TAM: 360 Open House.

Όνομα έργου : Angry Mailer, Όνομα σχεδιαστών : Ginger Kong, Όνομα πελάτη : Miemode, LLC.

Angry Mailer Το Flyer

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.