Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Υπηρεσία Μηνυμάτων

Moovin Card

Η Υπηρεσία Μηνυμάτων Το Moovin Card είναι ένα καινοτόμο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων βασισμένο σε κώδικα QR που είναι ένας συνδυασμός ευχετήριας κάρτας και μηνύματος βίντεο. Το Moovin επιτρέπει στους καταναλωτές να δημιουργούν και να επισυνάπτουν εξατομικευμένα μηνύματα φωτογραφιών και βίντεο που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή Moovin σε φυσικές ευχετήριες κάρτες. Τα μηνύματα βίντεο συνδέονται με τους κωδικούς QR που έχουν ήδη εκτυπωθεί μέσα στις κάρτες. Ο παραλήπτης πρέπει απλώς να σαρώσει τον κωδικό QR για να παρακολουθήσει το βίντεο. Το Moovin είναι μια μοναδική υπηρεσία τυλίγματος μηνυμάτων που σας βοηθά να παραδώσετε τα συναισθήματά σας που είναι δύσκολο να εκφραστούν μόνο με λόγια.

Όνομα έργου : Moovin Card, Όνομα σχεδιαστών : Uxent Inc., Όνομα πελάτη : Moovin.

Moovin Card Η Υπηρεσία Μηνυμάτων

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.