Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμαστό Κόσμημα

My Soul

Κρεμαστό Κόσμημα Το My Soul Pendant είναι ένα σύγχρονο σχέδιο κλασικού ρεαλισμού που συνδυάζει αρμονική και ομαλή τοπολογία με ρεαλισμό λουλουδιών και πουλιού. Η επιλογή των κρίνων και ενός κολιβρίου δεν είναι τυχαία επιλογή. Ένα κολίβριο είναι ένα σύμβολο δύναμης για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά στη ζωή και τα κρίνα είναι γνωστά για τις μακροχρόνιες ανθίσεις και την ομορφιά τους. Ο συνδυασμός δύο συμβόλων απεικονίζει μια διαχρονική ψυχή που επιτυγχάνει την πνευματική ανάπτυξη μέσω προκλήσεων στη ζωή. Αυτό το μενταγιόν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως γοητεία για ένα βραχιόλι.

Όνομα έργου : My Soul, Όνομα σχεδιαστών : Larisa Zolotova, Όνομα πελάτη : Larisa Zolotova.

My Soul Κρεμαστό Κόσμημα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.