Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εκλεκτό Κόσμημα Αυγού

The Movie Theatre

Το Εκλεκτό Κόσμημα Αυγού Αυτό το καλλιτεχνικό αντικείμενο αποτελεί έμπνευση για διαχρονικά κοσμήματα Faberge και τον θρύλο της Marilyn Monroe. Το κινηματογραφικό θέατρο Fine Jeweled Egg είναι ένα μεγάλο κινητικό κόσμημα μεγάλης κλίμακας που συνδυάζει ένα αντικείμενο τέχνης και ένα γλυπτό. Ο χαρακτήρας της Marilyn προβάλλεται από τη φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1957 από τον Richard Avedon, όπου ποζάρει με τους οπαδούς της στρουθοκαμήλου. Το Movie Theatre είναι ένα προϊόν χειροποίητων και ψηφιακών τεχνολογιών κατασκευής, κατασκευασμένο από ασήμι και σετ με 193 κυβικά πετράδια ζιρκονίας. Το αντικείμενο αποτελείται από 3 μέρη: το Θέατρο, το περιστρεφόμενο εσωτερικό μέρος και ένα γλυπτό της Μέριλιν.

Όνομα έργου : The Movie Theatre, Όνομα σχεδιαστών : Larisa Zolotova, Όνομα πελάτη : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Το Εκλεκτό Κόσμημα Αυγού

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.