Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νεροχύτης Για Μπάνιο

Morph

Νεροχύτης Για Μπάνιο Το Morph είναι μοναδικός σχεδιασμός στον τομέα των επίπλων μπάνιου. Η κύρια ιδέα ήταν να φέρει τη φυσική μορφή στην καθημερινή αστική ζωή. Ο νιπτήρας έχει σχήμα λωτού όταν πέφτει σταγόνα νερού. Το σχήμα του νιπτήρα είναι ασύμμετρο από κάθε άποψη. Είναι πολύ μοντέρνο. Αυτός ο νιπτήρας είναι κατασκευασμένος από πολυεστερική ρητίνη και μερικά πρόσθετα για να πάρει μια συγκεκριμένη δομή και υφή του υλικού. Αυτό το υλικό είναι πολύ δύσκολο να φθαρεί και είναι ανθεκτικό σε χημικές ουσίες και γρατσουνιές.

Όνομα έργου : Morph, Όνομα σχεδιαστών : Dimitrije Davidovic, Όνομα πελάτη : Dimitrije Davidovic.

Morph Νεροχύτης Για Μπάνιο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.