Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαλί

feltstone rug

Χαλί Το χαλί από πέτρινη περιοχή δίνει οπτική ψευδαίσθηση των πραγματικών λίθων. Η χρήση διαφορετικού είδους μαλλιού συμπληρώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του χαλιού. Οι πέτρες διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος, χρώμα και υψηλή - η επιφάνεια μοιάζει με τη φύση. Μερικά από αυτά έχουν βρύα. Κάθε βότσαλο έχει έναν πυρήνα αφρού που περιβάλλεται από 100% μαλλί. Στη βάση αυτού του μαλακού πυρήνα κάθε βράχος συμπιέζεται υπό πίεση. Το στήριγμα του χαλιού είναι ένα διαφανές χαλί. Οι πέτρες ράβονται μαζί και με χαλί.

Όνομα έργου : feltstone rug, Όνομα σχεδιαστών : Martina Schuhmann, Όνομα πελάτη : Flussdesign Martina Schuhmann GmbH.

feltstone rug Χαλί

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.