Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Παρουσίαση Των Βραβείων

Awards show

Η Παρουσίαση Των Βραβείων Αυτή η εορταστική σκηνή σχεδιάστηκε με μοναδική εμφάνιση και απαιτούσε την ευελιξία παρουσίασης μουσικής παράστασης και διαφόρων βραβείων. Τα κομμάτια του σετ φωτίστηκαν εσωτερικά για να συμβάλουν σε αυτήν την ευελιξία και περιελάμβαναν στοιχεία πετάγματος ως μέρος του σετ τα οποία είχαν πετάξει κατά τη διάρκεια της παράστασης. Αυτή ήταν μια παρουσίαση και ετήσια τελετή απονομής βραβείων για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Όνομα έργου : Awards show, Όνομα σχεδιαστών : Scientology Media Productions, Όνομα πελάτη : SMP Sets & Props.

Awards show Η Παρουσίαση Των Βραβείων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.