Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Παρουσίαση Των Βραβείων

Awards show

Η Παρουσίαση Των Βραβείων Αυτή η εορταστική σκηνή σχεδιάστηκε με μοναδική εμφάνιση και απαιτούσε την ευελιξία παρουσίασης μουσικής παράστασης και διαφόρων βραβείων. Τα κομμάτια του σετ φωτίστηκαν εσωτερικά για να συμβάλουν σε αυτήν την ευελιξία και περιελάμβαναν στοιχεία πετάγματος ως μέρος του σετ τα οποία είχαν πετάξει κατά τη διάρκεια της παράστασης. Αυτή ήταν μια παρουσίαση και ετήσια τελετή απονομής βραβείων για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Όνομα έργου : Awards show, Όνομα σχεδιαστών : Scientology Media Productions, Όνομα πελάτη : SMP Sets & Props.

Awards show Η Παρουσίαση Των Βραβείων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.