Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Επίπλων

ChuangHua Tracery

Σετ Επίπλων Το ChuangHua Tracery ταιριάζει για οικιακό ντεκόρ, εμπορικό χώρο, ξενοδοχείο ή στούντιο που η ουσία του εμπνέεται από το ChuangHua, το κινέζικο μοτίβο παραθύρων. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία κάμψης λαμαρίνας και βαφή πούδρας σε έντονο κοκκινωπό χρώμα που ξεκινά με καθαρά λευκό που φωτίζει την εορταστική του εμφάνιση, καθιστώντας τα απαλλαγμένα από τη μεταλλική εικόνα σκληρού, κρύου και βαρύ. Αισθητικά απλό, καθαρό και τακτοποιημένο στο δομικό του σχήμα, όταν το φως περνά μέσα από το μοτίβο κοπής λέιζερ, η σκιά προβάλλεται στον γύρω τοίχο και στο πάτωμα που δείχνει μια γεύση ομορφιάς.

Όνομα έργου : ChuangHua Tracery, Όνομα σχεδιαστών : ChungSheng Chen, Όνομα πελάτη : ACDC Creative.

ChuangHua Tracery Σετ Επίπλων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.