Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρολόι

Sorriso

Το Ρολόι Το ρολόι "Sorriso" αρέσει να βλέπει το χαμόγελό σας! Πρέπει να χαμογελάσετε σε αυτό το ρολόι και στη συνέχεια το χαμόγελό σας σαρώνεται το άνοιγμα του διαφράγματος και το πρόσωπο ρολογιού σας δείχνει την ώρα. Η οθόνη LCD, που απλώνεται στα χέρια, σας δείχνει διάφορες φωτογραφίες μόλις ανοίξει το διάφραγμα. Όπως ανακαλύψατε, το "Sorriso" περιλαμβάνει μια οθόνη LCD και έναν αισθητήρα αναγνώρισης χαμόγελου και έναν μηχανισμό διαφραγματικής πλακέτας. Το σύνθημα αυτού του ρολογιού είναι "Να είστε ευτυχισμένοι σε κάθε στιγμή της ζωής σας".

Όνομα έργου : Sorriso, Όνομα σχεδιαστών : Mehrdad Khorsandi, Όνομα πελάτη : Mehr Design.

Sorriso Το Ρολόι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.