Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πτυσσόμενη Καρέκλα

Flipp

Πτυσσόμενη Καρέκλα Εμπνευσμένο από τη ροή της κίνησης και της λειτουργικότητας, το Flipp Chair συνδυάζει μινιμαλισμό και άνεση σε έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό. Η καρέκλα στοχεύει να παρέχει μια πρακτική αλλά και ξεχωριστή λύση καθισμάτων για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Ο σχεδιασμός διαθέτει μια ορθογώνια βάση, τρία πόδια και ένα κάθισμα που αναδιπλώνεται εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες. Ελαφρύ και εύκολο στην αποθήκευση και μετακίνηση χάρη στην πτυσσόμενη κατασκευή, η καρέκλα είναι ιδανική για καθημερινή χρήση ή ως επιπλέον καθίσματα όταν οι φίλοι έρχονται για μια επίσκεψη.

Όνομα έργου : Flipp, Όνομα σχεδιαστών : Mhd Al Sidawi, Όνομα πελάτη : Mhd Al Sidawi.

Flipp Πτυσσόμενη Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.