Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ

Angel Named Mother

Κολιέ Το Necklace Angel Named Mother, εμπνευσμένο από τη μητρική αγάπη, έχει σχεδιαστεί για την εκδήλωση της Ημέρας της Μητέρας. Ο στόχος ενός τέτοιου αξιομνημόνευτου σχεδιασμού είναι ο εορτασμός των πνευματικών αξιών των μητέρων και η πρόκληση των εραστών κοιτάζοντας αυτό το πολύτιμο αιώνιο αντικείμενο. Αυτό το άνισο κολιέ μπορεί να παρουσιαστεί σε μια μητέρα, μια γυναίκα, μια κόρη ή μια αγαπημένη για να προκαλέσει την αίσθηση ότι είσαι μητέρα.

Όνομα έργου : Angel Named Mother, Όνομα σχεδιαστών : Alireza Asadi, Όνομα πελάτη : AR.A.

Angel Named Mother Κολιέ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.