Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Ballerina

Δαχτυλίδι Η αγάπη του σχεδιαστή για την κλασική μουσική και το ρωσικό μπαλέτο την ενέπνευσε να δημιουργήσει αυτό το δαχτυλίδι, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία να επιδείξει ένα από τα πλεονεκτήματά της: το σχεδιασμό με οργανικά σχήματα. Αυτό το χρυσό δαχτυλίδι από ροζ τριαντάφυλλο και η πέτρα της μοργανίτης που περιβάλλεται από ροζ ζαφείρια είναι μοναδικό. Η σχεδίαση στεφάνης επιτρέπει στη λάμψη των πολύτιμων λίθων να λάμπει και να δείξει τα χρώματα τους, ενώ η φιγούρα μπαλαρίνας και η κυματιστή πέτρα αποτελούν ένα δυναμικό σχήμα του δακτυλίου, δίνοντας την εντύπωση ότι η μπαλαρίνα αιωρείται κατά μήκος του χεριού σας.

Όνομα έργου : Ballerina, Όνομα σχεδιαστών : Larisa Zolotova, Όνομα πελάτη : Larisa Zolotova.

Ballerina Δαχτυλίδι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.