Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκαμνί

Yan

Σκαμνί Το παιδί είναι πάντα μια καλή πηγή έμπνευσης. Εδώ είναι πώς το σκαμνί Yan εμπνεύστηκε από αυτούς και δημιουργήθηκε. Το «Yan» σημαίνει μάτι στα κινέζικα. Εμπνευσμένο από την προοπτική των παιδιών, το σκαμπό Yan δημιουργήθηκε για να εκφράσει πόσο υπέροχος και πολύχρωμος είναι ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Το σχήμα του κόπρανα προέρχεται από τη διατομή του ματιού. Χρησιμοποιώντας τα ζωηρά χρώματα του υφάσματος για να αντιπροσωπεύσει τον υπέροχο κόσμο και σε αντίθεση με το διαυγές διαφανές ακρυλικό, το σκαμνί παρουσιάζει την ισχυρή ταυτότητά του και την εντυπωσιακή προοπτική, ειδικά με το μη συμβατικό του σχήμα.

Όνομα έργου : Yan, Όνομα σχεδιαστών : Irene Lim, Όνομα πελάτη : Shin.

Yan Σκαμνί

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.