Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία Για Δοχείο Λαχανικών

Natures Art

Συσκευασία Για Δοχείο Λαχανικών Η σύνθεση σχεδιασμού συσκευασίας συνδυάζει ζωγραφισμένες στο χέρι εικόνες με χρώματα όπως το κόκκινο και το μοβ. Η εισαγωγή αυτών των συγκεκριμένων χρωμάτων έρχεται σε αντίθεση με τις απεικονίσεις της μαύρης γραμμής σε ένα λευκό καμβά, αντανακλώντας τη φυσική προέλευση των προϊόντων μέσα στο κουτί. Το κέντρο της σύνθεσης τοποθετείται ελαφρώς προς τα αριστερά, αφήνοντας το λογότυπο και την περιγραφή του προϊόντος να εμφανιστεί στη δεξιά πλευρά. Οι εικόνες περιγράφουν γραφικά τα λαχανικά χρησιμοποιώντας πολλές λεπτομέρειες.

Όνομα έργου : Natures Art, Όνομα σχεδιαστών : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Όνομα πελάτη : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art Συσκευασία Για Δοχείο Λαχανικών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.