Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φωτιστικό Κύπελλο

Oriental landscape

Φωτιστικό Κύπελλο Η εικόνα τοπίου στο Lighting Cup προέρχεται από το Soomook-sansuhwa, έναν παραδοσιακό κορεατικό πίνακα τοπίων. Ερμηνευόμενο εκ νέου ως φωτισμένη κεραμική τέχνη, το τοπίο «σχεδιάζεται» με τη διακύμανση του πάχους των τοιχωμάτων του κυπέλλου. Το Lighting Cup μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φλιτζάνι τσαγιού και μετατρέπεται σε διακοσμητικό φωτισμό όταν συνδυάζεται με πιατάκι με ενσωματωμένο LED. Το φως ανάβει και σβήνει με έναν αισθητήρα αφής και τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που υποστηρίζει μια σύνδεση Micro-USB.

Όνομα έργου : Oriental landscape, Όνομα σχεδιαστών : Kim, Όνομα πελάτη : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Φωτιστικό Κύπελλο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.