Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παιχνίδι

Sofia

Παιχνίδι Ο σχεδιασμός εμπνεύστηκε από ένα ξύλινο καλάθι σλοβένων του 19ου αιώνα για κούκλες. Η πρόκληση που παρουσιάστηκε στους σχεδιαστές ήταν η λήψη ενός παιχνιδιού που είναι αιώνων, δίνοντάς του ξανά σκοπό, καθιστώντας το ελκυστικό, χρήσιμο, ενδιαφέρον σχεδιασμό, διαφορετικό και πάνω απ 'όλα απλό και κομψό. Οι συγγραφείς σχεδίασαν ένα μοντέρνο φορητό παχνί για κούκλες. Κατασκευάστηκαν με ένα οργανικό σχήμα, που απεικονίζει την απαλότητα της σχέσης μεταξύ ενός παιδιού και ενός παιδικού παιχνιδιού. Είναι βασικά κατασκευασμένο από ξύλο και υφάσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ύπνο, μεταφορά και αποθήκευση κουκλών. Αυτό παιχνίδι ενθαρρύνει το κοινωνικό παιχνίδι.

Όνομα έργου : Sofia, Όνομα σχεδιαστών : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Όνομα πελάτη : kukuLila.

Sofia Παιχνίδι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.