Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Mercedes-Benz Russia

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Η κύρια ιδέα της αισθητικής σύλληψης της βάσης SAO της Mercedes-Benz Russia είναι η εικόνα του στρίψιμου δρόμου. Εκφράζεται από σπασμένες γραμμές τροχιάς στο πάτωμα, στην οροφή και στους τοίχους του θαλάμου. Ενσωματώνει εννοιολογικά όλα τα μέρη του θαλάμου και οργανώνει την πορεία για το περπάτημα των επισκεπτών στο περίπτερο.

Όνομα έργου : Mercedes-Benz Russia, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Bilak, Όνομα πελάτη : EXPOLEVEL.

Mercedes-Benz Russia Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.