Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Λογότυπο

Sealink Impression

Το Λογότυπο Ο κινεζικός χαρακτήρας 西, προφέρεται «xi» χρησιμοποιήθηκε στο σχεδιασμό και δημιουργήθηκε ένα σχετικό μοτίβο. Αυτός ο παραδοσιακός χαρακτήρας σφραγίδων παρέχει μια ισχυρή, αλλά ευαίσθητη, εντύπωση. Οι εικόνες αντικατοπτρίζουν το συνδυασμό παράδοσης και νεωτερικότητας. Επιπλέον, η εικόνα της ανατολής ενσωματώνει την κινεζική αισθητική. Για τη μασκότ, προστέθηκαν τα άκρα για να το κάνουν ζωντανό. Η χρήση των ματιών είναι επίσης ανατολικής ομορφιάς, τονίζοντας την προέλευση του πολιτισμού. Ως εκ τούτου, παρουσιάστηκε το «xi lin jun», η ταπεινή, φιλική και υπέροχη μασκότ.

Όνομα έργου : Sealink Impression, Όνομα σχεδιαστών : Dongdao Creative Branding Group, Όνομα πελάτη : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Το Λογότυπο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.