Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διαδραστική Εγκατάσταση Τέχνης

Pulse Pavilion

Η Διαδραστική Εγκατάσταση Τέχνης Το Pulse Pavilion είναι μια διαδραστική εγκατάσταση που ενώνει το φως, τα χρώματα, την κίνηση και τον ήχο σε μια πολυ-αισθητηριακή εμπειρία. Στο εξωτερικό είναι ένα απλό μαύρο κουτί, αλλά μπαίνοντας, βυθίζεται κανείς στην ψευδαίσθηση που δημιουργούν μαζί τα φώτα led, ο ήχος και τα ζωντανά γραφικά. Η πολύχρωμη ταυτότητα της έκθεσης δημιουργείται στο πνεύμα του περιπτέρου, χρησιμοποιώντας τα γραφικά από το εσωτερικό του περιπτέρου και μια ειδικά σχεδιασμένη γραμματοσειρά.

Όνομα έργου : Pulse Pavilion, Όνομα σχεδιαστών : József Gergely Kiss, Όνομα πελάτη : KJG Design.

Pulse Pavilion Η Διαδραστική Εγκατάσταση Τέχνης

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.