Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μπολ Ελιάς

Oli

Το Μπολ Ελιάς Το OLI, ένα οπτικά μινιμαλιστικό αντικείμενο, σχεδιάστηκε με βάση τη λειτουργία του, την ιδέα της απόκρυψης των κοιλωμάτων που προκύπτουν από μια συγκεκριμένη ανάγκη. Ακολούθησε παρατηρήσεις διαφόρων καταστάσεων, την ασχήμια των λάκκων και την ανάγκη ενίσχυσης της ομορφιάς της ελιάς. Ως συσκευασία διπλής χρήσης, το Oli δημιουργήθηκε έτσι ώστε μόλις ανοίξει να τονίζει τον παράγοντα έκπληξης. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το σχήμα της ελιάς και την απλότητά του. Η επιλογή της πορσελάνης έχει να κάνει με την αξία του ίδιου του υλικού και τη χρηστικότητά του.

Όνομα έργου : Oli, Όνομα σχεδιαστών : Miguel Pinto Félix, Όνομα πελάτη : MPFXDESIGN.

Oli Το Μπολ Ελιάς

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.