Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μπολ Ελιάς

Oli

Το Μπολ Ελιάς Το OLI, ένα οπτικά μινιμαλιστικό αντικείμενο, σχεδιάστηκε με βάση τη λειτουργία του, την ιδέα της απόκρυψης των κοιλωμάτων που προκύπτουν από μια συγκεκριμένη ανάγκη. Ακολούθησε παρατηρήσεις διαφόρων καταστάσεων, την ασχήμια των λάκκων και την ανάγκη ενίσχυσης της ομορφιάς της ελιάς. Ως συσκευασία διπλής χρήσης, το Oli δημιουργήθηκε έτσι ώστε μόλις ανοίξει να τονίζει τον παράγοντα έκπληξης. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το σχήμα της ελιάς και την απλότητά του. Η επιλογή της πορσελάνης έχει να κάνει με την αξία του ίδιου του υλικού και τη χρηστικότητά του.

Όνομα έργου : Oli, Όνομα σχεδιαστών : Miguel Pinto Félix, Όνομα πελάτη : MPFXDESIGN.

Oli Το Μπολ Ελιάς

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.